Propo’88 & BlabberMouf – From The Top Of The Stack

Ik sta op het punt om voor een weekje naar het buitenland te vertrekken. Regen, drop en het koningslied kan ik wel zeven dagen missen. Deze rete vette hip-hop van Nederlandse bodem echter niet. BlabberMouf is onderdeel van de rapformatie Het Verzet, waarover Nicky Noble hier al eerder schreef. Hij bracht eind vorig jaar, in samenwerking met producer Propo’88, de solo LP From The Top Of The Stack uit. Een plaat met internationale allure die komende week dus zekers te weten meegaat op de iPod. Luister en kijk hier naar de officiële video van de track “Flabbergasted”.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.