Global Underground 31 – Dubfire

Hoewel deze al langer uit is, vond ik hem toch nog even het bespreken waard. Global Underground is wat mij betreft altijd de muziek die je wilt horen in de clubs en zo ook met dit album. Een fantastische opbouw, waar naar hoogtepunten toegewerkt wordt in plaats van hitje na hitje zoals tegenwoordig steeds meer in clubs gebeurt. Waar is de diepe progressive, trance, techno etc. die nog ergens naar toe bouwde? Nou, het antwoord is gevonden, die staat op dit album. Tjek hem uit als je hem nog niet gehoord had!

p.s. Als je GU gaat luisteren, luister ook eens Prototype 4 van Seb Fontaine (oudje maar nog steeds geweldig).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.