Gui Boratto taking your breath away

1233941919

Hoewel menigeen lyrisch was over het vorige album van Gui, Chromophobia, deed het mij eigenlijk vrij weinig. Het enige nummer dat ik echt kon waarderen was Beautiful Life, wat dan wel weer steengoed is naar mijn bescheiden mening. Een opvolger van Beautiful Life ligt ditmaal voor je klaar met No Turning Back van Gui’s nieuwe album Take My Breath Away. Zowel op de dansvloer bij de intiemere feestjes een knaller, als thuis op de bank en niet te vergeten… on the road!

Gui stapt met dit album enigszins weg van de minimale sound zoals je die hoorde op Chromophobia en het neigt meer naar progressive en techhouse. Maar goed, dat is weer hokjesgeneuzel en waar het om gaat is dat dit album wel helemaal het luisteren waard is. Het is afwisselend en er zijn vrijwel geen skip-tracks… op een na dan, Ballroom had van mij weer niet gehoeven. Die beat is weer typisch de minimalsound die ik niet zo goed trek, maar die overigens wel vrij populair is… dus wellicht dat het voor menigeen absoluut geen skiptrack is…

Smaken blijven gelukkig verschillen, maar dit is voor de liefhebbers van wat diepere en rustigere elektronische muziek weer een om effe te tjekken! En wat echt helemaal te gek is… Bij aanschaf van het vinylalbum krijg je het cd-album gratis. En waar doorgaans een vinylalbum ruim twee tientjes is, is het ditmaal slechts 20 euro voor twee mooie zwarte schijven en de cd! Zou Kompakt ook op de crisis inspringen?

P.s. Een thank you voor De Jongens van Hemmes voor de snelle levering! En mocht ie elders duurder zijn.. hier had ik hem voor 2 tientjes 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.